Tisdag = Jobb

2 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

Ska bli skönt att jobba lite. Kanske inte att komma tillbaka till totalt kaos, men ändå. Bytte som sagt datasystem på jobbet i går och enligt inside källa var det kaos på jobbet i går. Förväntar mig inte att det lättat till idag, men ändå. Jag får köra mitt race och hoppas att man kommer in i det så snart som möjligt. Till min fördel är ändå att jag är relativt lättlärd vad gäller nya saker så har man väl fått en introduktion är det bara att tuta och köra sen.

I går tog jag med barnen ut i snöyran för lite snöskottning. Det gillades av knattarna och även jag tyckte det var skönt med ett träningspass.
På kvällen fick jag även en åktur på motionscykeln. Hela 20 min i blandad teräng blev det. Om man bara kunde hålla nivån uppe nu. Då kanske man inte behöver skämmas för bikinisäsongen;)

Nu måste jag rusa till jobbet. Först och främst till dagis.

Ha det gott!!!!