Måndag med VAB….

1 mars, 2010 Av Av helenasahlqvist

…det börjar bli bra tröttsamt. Jag vet inte när jag fick en hel, ordentlig lön senast. Vab’ar minst en gång i månaden. Den här gången beror det däremot inte på något sjukt barn. Nej. De är lediga varje måndag för att M är ledig. Han blev däremot sjuk i går i kräksjuka. Eftersom barnen inte har dagistid i dag får jag vara hemma. I morgon har de däremot heldag på dagis.

Det var fest i lördags. Blev jättekul. Var ganska seg på dagen så jag visste inte hur det skulle bli. Tog en 15minuters tur på motionscykeln. Mest för att få igång lite blodcirkulation. Trampade på ganska fort så jag blev till och med svettig. Snacka om att man är otränad. Måste ta tag i den biten. Man vill ju ha ork när våren kommer och trädgården behöver omvårdnad;)
Hämtade Annika på hennes jobb och tog med pizza hem till dem för lite förfest innan förfesten. Beställde en kebabpizza utan kebab. Knepigt va! Det blev väl typ en Margerita utan ost, men med massor av grönsaker. Smakade kanon och märkligt nog blev inte pizzabagaren förvånad över min beställning. Det är som på radioreklamen när kunden vill ha Valnötsbörd utan nötter;)

Åkte vidare till Anders och Malin vid sjusnåret och sen var det kört. Riktigt roligt hade vi, men blev så där lagom berusad. Kvällen slutade på Harrys och vi kom hem vid halv 3.

Sen kom söndagen och M blev bakfull, trodde vi. Det visade sig vara en släng av kräksjukan.
Själv sov jag till halv 11, kände mig jättepigg och gick ut för att skotta snö. När jag var klar kom barnen hem och vi var ute i ett par timmar. De stortrivdes.

I dag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Hade ju förväntat mig att få jobba. Byter datasystem på jobbet i dag och det hade varit kul att vara där. Det är ju enklare att vara med och få utbildning av installatören. Shit happens.
Jag får väl städa huset i stället och roa barnen så klart. Hoppas ingen mer insjuknar.

Ha det bra så länge!!!