Äntligen lördag….

27 februari, 2010 Av Av helenasahlqvist

…och i kväll är det fest!!!!! Det ska bli kul. Jag är inte superladdad just nu, men det kommer nog sen. Tänkte ta en sväng till stan sen. Barnen ska sova hos farmor och farfar. Lina har en resväska med Pippi på som hon alltid packar när hon ska åka på övernattning. Tänkte faktiskt åka till stan och se om de har liknande till Emil. Han skulle nog också tycka det var kul att packa resväska.
M vill dessutom kolla efter nya kläder, så då blev jag också sugen att nitta något nytt. Kläder är inte direkt något jag köper varje månad, så det är nog dags nu.

Till min (vrickade glädje) regnade det när jag gick från jobbet i går. Regn är inte det optimala, jag vet, men på något sätt kändes det skönt. Trots värmen var det faktiskt inte moddigt och slaskigt på vägarna heller. Inge kul när man kommer hem med relativt nytvättad och helt ren bil och uptäcker att den är helt nedsölad av saltslask.

Ska bli skönt att snötäcket trycks ihop lite. Våren bör ju sakta komma snart. Det är ju trots allt Mars på måndag.
Sen blir det skönt att tvnyheterna kan tjata lite mindre på att tågtrafiken står still. Jag vet inte hur många gånger jag hört namnet SJ i nyheterna den senaste tiden. Jag menar om paket inte kommer fram pga snön skyller ju ingen på Posten utan på Vägverket.

Vår lille plutt blir ju äldre på torsdag. Helt otroligt vad tiden går fort. 3år blir han. Kära nån!

Nej, nu ska jag fixa frukost. Ha det gott!!!!!!!