Liten uppdatering…

19 februari, 2010 Av Av helenasahlqvist

Det har inte hänt så värst mycket den senaste tiden. Förutom kanske i tisdags då. Fick motorstopp utanför dagis. Typiskt. Bilen gick inte att få igång. Stratmotorn gick, men inget annat. Fick ringa M och vi fick bogsera hem bilen.
I onsdags fick svärfar rycka in som barnvakt på förmiddagen så att M kunde laga bilen (M jobbar em, så han fick sticka från jobbet en stund för att forsla hem oss). Till lunch var bensinpump och tillhörande relä bytt och nu går bilen som en klocka igen. Det är ju tur att man har mekaniker i huset;). På verkstad hade det säkert kostat tusenlappar. Nu kom vi undan med ett par billiga delar från skroten;), ja och så svärfars timmpeng då;).

Jag ägnar den mesta av min vakna tid framför Tradera. Sitter och kollar på kläder till barnen. De behöver uppdatera garderoberna båda två. Det gör även att man får lägga ut lite auktioner också. Superkul. Det blir en drog till slut, dock bestämmer jag mig för ett maxbelopp och håller mig till det. Ingen kan trigga upp mina priser, inte.

Hade lite os-feber i onsdags också. Är hyffsat intresserad av alpint, på damsidan. Det var störtlopp kl 20.00. Samtidigt som det var curling, även det damer, på en annan kanal. Det låter kanske helt fläng, men curling kan vara riktigt spännande. Jag hann dock zappa emellan och fick se det avgörande i båda grenarna. Synd bara att Anja kraschade i sista svängen/hoppet, annars hade hon säkert vunnit ett silver. Revanch i går såg jag i tidningen i dag.

Nej, nu en titt in på Tradera.
Ha det gott!!!!