Beach 2010!!!

Snart är den här, och det är bäst man börjar i tid. Brukar oftast komma på samma dag man ska krypa i bikinin att man borde gått ner typ 10kg i vikt innan. Den här gången tänkte jag vara lite mindre tidsoptimist.
Måste faktiskt komma igång med någon form av fysisk aktivitet snart. Känner att jag inte har mycket ork i kroppen över huvud taget. På somrarna brukar vi alltid ta promenader och så, men nu är det förenat med livsfara. Gatorna i stan är så dåligt plogade och bara att ta sig till närmsta cykelbana vid jobbet innebär flera 100m på smala hala gator.
En äldre man, som var på jobbet för ett par veckor sedan, kom med en väldigt klok idé. När han var ung, läs 50-tal eller rentav 40-tal, kom det en buss och hämtade upp folk. Dessa sjutsade bussen till skogen där folket fick hugga ved en hel dag. (Utan lön, typ allmän sammhällstjänstgöring.) Nu tyckte han att de skulle göra likadant, men att folket skulle få skotta snö. Typ de arbetslösa. Jag är benägen att hålla med. De sitter ju inte direkt hemma utan att få betalt;). De får ju betalt av staten, är det då så orimligt att kräva lite gentjänster tillbaka??!!
Men å andra sidan så finns det ju faktiskt bestämmelser på vem som ska skotta snön…

Nu svävade jag iväg en aning. Åter till fenomenet att sommaren faktiskt kommer dyka upp så småningom. Dagen i dag har varit otroligt härlig. Det droppade för fullt från taken och snönn i skogen for från trädens grenar. Jag satt ute säkert en timme och bara njöt. Försöker lagra lite D-vitamin. Endorfinnivån har i alla fall rusat iväg en bit.

Lina var på kalas, vilket hon tykte var hur kul som helst. Lille Valentin hade bjudit massor av tjejer, men blott en kille. Vilken lycka han måste kännt;).

Nej, nu är ordförådet tomt.
God kväll!!!!!!

One Reply to “Beach 2010!!!”

 1. Oj va mysigt med älgarna som kommer å hälsar på bara sådär…:D

  Du, tänkte höra om du visste hur man ställer om klockan till normaltid på inläggen..? Som det är nu visar den ju 8 eller 9 timmar fel har jag sett. Hitta nåt ställe, men vår tid fanns inte att välja på.. 🙁
  En annan sak…hur får man den där besöksräknaren på sin sida?
  Hoppas allt är bra med dig/er!
  Måste ses snart igen!
  KRAM

Kommentarer inaktiverade.