Svenska rallyt…

13 februari, 2010 Av Av helenasahlqvist

…började i förrgår. Det betyder att jag har en lugn och skön helg att vänta;). Nej, knappast. M är i skogen för att beskåda spektaklet. Han får det nog jätte mysigt. Ett gäng grabbar som älskar bilar och som ska grilla korv. Är ju inte helt fel. Skulle också vilja grilla korv i lugn och ro i skogen.
I dag ska jag försöka få lite gjort hemma. Har ju fortfarande ett rum att inreda. Behöver dessutom baka minst en sats bröd. Kanske rentav ska testa Fias grahamsbröd också, men det får bli efter frallorna. Lina älskar frallorna jag bakar och de är busenkla att göra dessutom.
1liter vatten (lagom varmt för vald jästssort), 1pkt jäst, 1tsk salt, (jag brukar ta i lite socker, typ 1msk för att det ska jäsa ordentligt), 2msk olja och vetemjöl. Jäs ordentligt, baka ut, jäs ordentligt igen och in i ugnen på 275grader tills de ser gyllenbruna och klara ut.

I går fick Lina sin första kalasinbjudan. Det är ju klart att hon måste få gå. I morgon är kalaset, på Alla hjärtans dag. Och vem fyller år? Jo, ingen mindre än Valentin. Han fyller i dag. Jag tror Lina är lite förälskad i honom. I går var vi och köpte present. Oj va det var svårt. Har ju ingen erfarenhet i vad man köper till en liten kille på typ 6/7 år. Det blev ett paket med lego. Hoppas han tycker det är skojj.

Nu sitter jag spännt och väntar på att en till av mina vänner ska sätta fart och blogga hon med. De verkar dock lite tröga i starten. Eller hur??!! (Du vet vem du är) Hur ointressant man än tycker det kan vara så ÄR det ju jätte intressant och sitta där och gotta sig i andra människors liv.
Jag har nosat upp några bloggar som jag tycker är superintressanta. Varje måndag bänkar jag mig i soffan och följer Familen annorlunda. Här är mammornas bloggar:
Mirka och Peters blogg: http://tiobarnsmamma.blogg.se
Carolas blogg: http://wetterholm.bloggplatsen.se
Tina & Jörgen: www.tiobarnsmamma.se

Nåja. Nu ska jag läsa lite i ovanstående bloggar. Kika lite på Tradera och sen blir det frulle.
Trevlig dag!!!!!!!!!