Älska lördag!!!

6 februari, 2010 Av Av helenasahlqvist

Är inte lördag en av de härligaste dagar så säg! Att vakna en lördagmorgon och veta att man har två härliga, lediga dagar.

Har haft en Tradera vecka. Dels sålde jag vår gammla digitalkamera, men dessutom har jag fått ut ett par byxor på auktion som varit Linas. I dag ska jag nog gå igenom barnens garderober för lite mer fynd. Emil har dragit iväg på längden och växt ur i princip allt han har.
Har handlat lite till honom på Tradera. I går ropade jag hem ett Shortspaket till han. Det är perfekt att vara ute i god tid för sommarkläder. De är billigare nu än senare. Häromdagen ropade jag hem en långärmad jumper med en monstertruck på. Den såg nästan oanvänd ut nu när jag fick den. Då är det extra roligt.

I dag blir det sannolikt storstädning också. Det var länge sen sist och det är välbehövligt.
Men först en rejäl frukost med kokta ägg och allt!