Filmorgie…..

1 februari, 2010 Av Av helenasahlqvist

Blev det i helgen kan man lugnt påstå. Vi visste inte vad vi skulle göra i fredags, så jag föreslog filmhyrning. M & L åkte till Nöjesbutiken och valde filmer. 3 st i två dar. Perfekt. Då har vi en på fredagen, en på lördagen och barnen får en. L valde Snövit, vi såg på Baksmällan. Hade fått tipps om att det var en riktigt rolig film. Helt sant.
Eftersom vi såg Davincikoden förra veckan, som vi hade spelat in på boxern, och jag blev helt såld på den, hyrde vi även Änglar och Demoner. Det var suveränt bra. Gillar filmer när man får tänka lite själv och själv vara med och klura ut vem som är skurken.

I går blev det annan film, eller kan man säga filmfritt. Köpte en ny digitalkamera. Sålde den vi hade på Trdadera. Den var väl bra och så, men aldeles för stor. Det blev liksom aldrig av att man släpade med den någonstans. Nu blev det en liten rapp sak som får plats i fickan.

I dag väntar jobb, och till min förskräckelse såg jag att det kommit nästan en decimeter nysnö när jag hämtade tidningen.

Ha det super!!!!!!