Tisdag…

12 januari, 2010 Av Av helenasahlqvist

I dag blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Hade världens bråkigaste barn innan vi skulle åka i morse. Emil grinade i en halvtimme innan vi kom i bilen. Lina var inte mycket bättre. Lämnandet på dagis gick som det brukar, jätte bra. Kommer till jobbet och dagens första kund, för mig dagens enda kund. När jag blev klar hade de ringt från dagis. Jag ringer upp och får veta att Emil kräks. Det är bara att slänga sig i bilen och hämta hem honom. Så där är vi nu.
Emil verkar det dock inte gå någon nöd på.

Det har blivit varmare ute. Rena sommar temperaturerna. Ca 10grader varmare än i går åtminstonde. Härligt! Ljusare och varmare tider;)
Nu börjar man planera för sommarsemestern lite smått. Premiären med husvagnen blir, om vädret tillåter, påskveckan. Vi sitter även och funderar över framtida semestrar. Skulle vilja ta husvagnen och åka till Medelhavet. Gjorde lite överslagsräkning på det i går och det verkar lovande. Det som hägrar är Kroatien eller Italien. Det kan ju tyckas långt, ca 220 mil enkel resa, men vad mycket man får uppleva på vägen. Man åker genom Tyskland och Österrike. Alperna är något som verkligen står högt i kurs på upplevelsesidan. Jag har alltid velat åka dit.

Lina är eld och lågor. M ringde till BoforsGymnastik i går och frågade om de hade några barngympaplatser lediga. Det fanns på ett ställe. Så i kväll klockan halv 6 ska hon vara på Häsängsskolan för Bamsegympa. Hon tjöt av förtjusning när vi berättade det för henne. Vi får väl se om hon är lika uppåt i kväll när vi väl är där;)

Nå ja. Ha en toppendag!!!