Vardagsrummet tar form….

5 januari, 2010 Av Av helenasahlqvist

Sitter och ser mig omkring i vårt nymålade vardagsrum. Eftersom vi har/hade så mörk tapet, köpte vi en billig vit färg bara för att blaska på och få en ljus grund. Tanken är att det inte ska gå åt lika många lager ”rätt” nyans. Tycker att skillnaden sedan förut, mot nu är kolosal. Helt vita väggar. Vardagsrummet blev hur ljust som helst. SKÖNT!!!!

Jobbade till halv tre i dag. Gick tidigare för det blev ett lite oplanerat besök hos tandläkaren i dag. I går blev Emil nämligen puttad av Lina. Han slog sig så illa att följden blev en blödande näsa, en gigantisk fläskläpp och en pajjad läppflärp, (den där saken som hänger ner från överläppen och är fäst mellan framtänderna.) Tandköttet på ena framtanden repades upp en aning dessutom. Pojken badade i princip i blod, stackarn.
Blödningen hejdades dock ganska snabbt och sen blev det telefonsamtal till både vårdcentral och tandläkare. Vi fick en tid i dag och åkte dit. Allt verkade helt ok, men vi skulle ändå köpa en lösning med bakteriedödande som jag skulle badda på med topz.
Tandsköterskan sa med glimten i ögat att det ju inte gjorde så mycket att läppflärpen gått av. Det gör att han kommer få en mindre glugg mellan framtänderna. Vilket inte gör ett dugg, om man tänker eftder;)

Nej, nu blir det pizza tillsammans med Bygglov….

Ha det!