Jul i Mullhyttan….

26 december, 2009 Av Av helenasahlqvist

Så skönt. Det är alltid något speciellt med att komma ”hem” på julen. Komma till samma jul som man hade när man var liten. Ungarna mös, men under hela helgen har de inte fått i sig mycket mat. Efter det som ändå skulle vara mat, blev det julklappsutdelning. Vi vuxna åt i alla fall tills vi storknade. När klapparna var upprivna lekte barnen nöjt med sina nya saker. Jag själv fick en 30-års present av storebror. Ett presentkort på IKEA. TOPPEN!!!!! Helt perfekt, nu ska jag bara komma på vad jag vill köpa. För det lär inte bli bidrag till någon möbel. Det är aldeles för tråkigt.
Fika och ett glas vitt vin senare begav vi oss ut i snökaoset. Skönt var att det var ytterst lite trafik. Vägarna var hyffsta plogade och vi tog oss hem välbehållna. Gjorde en avstickare till ÄggLennart. Två tunga äggkartonger köpte jag. 25:- styck och 18 i varje.
Till kvällsmat blev det pannkaka för barnen och som de åt. Inte konstigt med tanke på att det ätit dåligt i tre dagar;)

I dag ska hela familjen gå ut och skotta snö. Sen blir det lunch hos svärmor och lite julklappsutdelning, igen. Än är inte julen över;)

Kram på er // Helena