3:e advent!

13 december, 2009 Av Av helenasahlqvist

I går blev en heldag i IKEA´s tecken. Lämnade barnen hos farmor och farfar klockan 9 och for genast till Örebro med släpkärra efter bilen.
Frukost på IKEA är gott och billigt. 10:- för kaffe, 2 frallor och pålägg. Vi köpte dessutom ett varsit ägg.
Skyndade så snart varuhuset öppnat, till garderobsavdelningen och skrev upp vad vi skulle ha. Men ingen var att vi skulle köpa 2 100cm garderober och en 50cm. 50cm visade sig vara slut i nästan alla varuhus. Synd tyckte vi, eftersom vi inte får in 3st 100cm. Då kom någon på den kluriga idén att man ju faktiskt kan bygga om en 100cm garderob till en 50. Eftersom den stommen kostade 150:- mer, skulle det löna sig bättre än att hyra kärra en gång till om en månad.

Eftermiddagen och kvällen gick åt till att sätta ihop stommarna. Lite byssel blev det att få till 50 garderoben, men nu är alla på plats. I dag blir det inrednings isättning, samt lucia kaffe hos mormor och morfar.

Ha en trevlig Lucia!