Jippi!

9 december, 2009 Av Av helenasahlqvist

I dag kom det. Paketet från Bubbleroom. Hur kul som helst ju. Har provat alla kläderna som var lyxigt packade i silkespapper. En topp föll jag direkt för. Det var den kortärmade svarta till vänster. Hur skön som helst. Trots att den bara kostade 149:- kändes tyget tjockt och rejält. Den rödrutiga toppen kommer passa perfekt i sommar när det är varmt ute. Den kändes sval, men tyget var något tunt för att använda nu i vinter. Ett minus var den mörkgrå toppen, men den var den billigaste. Rea på 99:-. Den var helt enkelt för stor, trots att samtliga plagg hade samma storlek. Det blir linne under den om den inte krymper lite i tvätten. Jag är överlag nöjd med mitt köp och det kommer troligtvis bli fler framöver. Nästa gång får jag testa några byxor, men det tycker jag är svårare.

I kväll väntar bonde söker fru. Ska bli kul att se, men det blir nog inte mycket Malin i rutan. Blir nog mest de andra bönderna man får se. Sen ska det väl in ett program om bönderna man inte fick följa innan upplösningen kommer.
Pernillas Jul ska jag också se innan det är dags för kudden att få sällskap.
Ha det!