Fredag 4:e December….

4 december, 2009 Av Av helenasahlqvist

Äntligen fredag! Jag har blivit mer och mer sån att jag bara längtar till helgen. Är nog mycket spänningar på jobbet som gör det. Senaste tiden har det känts riktigt betyngande att gå dit. Alla är inte så uppåt och glada hela tiden. Hoppas dock att det blir ändring på det så småningom. Hade ett långt samtal med en av cheferna i går och det föll väl ut. Så i dag är nog första frdedagen på väldigt många veckor som det inte känns jobbigt att gå till jobbet.
Efter jobbet är det helg. Vad skönt det ska bli. Morgondagen är helt oplanerad, men det skulle vara kul om vi kunde få upp istappsljusslingan som jag fick förra året. En vecka har ju gått i advent nu, så det börjar bli dax.
Funderar även på om man ska köpa en klump pepparkaksdeg och baka lite med barnen. Det skulle de nog älska. Det är inte ofta vi pysslar hela familjen sådär. Kanske får ta en pepparkaksbakseftermiddag i morgon. Kanske någon vill komma och vara med?;)
Måste fundera ut hur jag ska ha det när jag fyller år också. Det känns som det är mycket att stå i ändå. Måste man fylla år varje år??!
Nå ja. Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro. Sen bär det av till dagis och jobb. Ha det superbra!