Äntligen Fredag!

27 november, 2009 Av Av helenasahlqvist

Det är alltid skönt att vakna och veta att fredagen är här. Just nu känns det som om vardagen är transportsträcka till helgen. En väldigt lång sådan. Måndagen är pest, sen går det långsamt bättre.
Tandläkarbesöket gick utmärkt den här veckan. Klarade mig utan bedövning. Det som gjorde ondast var att ha munnen öppen. Trodde käken skulle gå ur led;)
Såg på Pernillas Jul i onsdags. Måste bara testa Julmustsåsen hon gjorde. Det verkade verkligen jätte gott. Ska nog laga kycklingen de gjorde också. Niklas mat i går bjöd på en del matnyttiga tips också. Roligt med lite inspiration så här i vinter mörkret. Sen är det väl inte mycket vinter att tala om än så länge. Jag har nog inte varit med om mer regn än så här på länge. Tänk om allt hade kommit som snö i stället. Då hade det blivit några decimeter.
Advent på söndag, så det blir att pyssla fram gardiner och ljusstakar i morgon. En rejäl storstädning skulle inte sitta helt fel heller. Dra fram spisen och se om det gror något bakom den. Har en obehaglig doft i köket, men jag misstänker att det är en liten mus som tackat för sig någonstans där vi inte kommer åt den. Det hör inte till ovanligheten här hos oss. Katten sköter inte sitt jobb på bästa sätt direkt;)