Onsdag…..

25 november, 2009 Av Av helenasahlqvist

Och det blir ingen vanlig onsdag. Nej! Förs och främst ett besök hos min vänlige tandläkare Bittman. Det är nog den bästa tandläkare jag någonsin haft, men så är man ju uppväxt med Trobäck. Alla som haft Trobäck i munnen vet vad jag talar om. Aaaaaaajjjjjjj…….
Bittman är bra, han bänder och bryter inte. I dag får han ”äran” att laga en av mina tänder som hade spruckit. Typiskt! Har man nu skött sig ett år med fluortuggummin och allt, ja då spricker tänderna av förtjusning i stället;)
Ser ju inte direkt fram mot lagningen, bara jag klarar mig utan bedövning. Hatar bedövning. Man känner sig ju vanskapt halva dagen när man fått det.
Efter tandläkarbesöket blir det jobb som vanligt. Hämtning på dagis kl 3 och sen bär det av till Närke. Barnen ska vara hos mormor och morfar när jag ska hälsa på Ida och hennes lilla Tyra. Ska bli kul att träffa dem. Jag har ju inte hälsat på Tyra än…..

Nej, dags att piffa lite innan dagens bestyr sätter igång.