Söndagmorgon i Linnebäck…

22 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
Lite småsegt. Väntar på att äggen ska bli färdigkokta. Vi äter för det mesta kokta ägg på helgerna. Lina älskar det. Om en vecka är det första advent och i dag på förmiddagen ska M till skogen med sin far för att såga ner lite ute-granar.
Jag själv tänkte ställa till med brödbak. Det är länge sedan jag bakade. Häromdagen fick vi till och med köpa bröd. Det har vi inte gjort på jätte länge, men jag hade inte tid att baka på hela veckan som varit.
Är sugen på en ny vardagsrums matta, så det kanske blir en tur till Karlstad i eftermiddag. Har inte riktigt bestämt mig än. Vi får helt enkelt se.
Lotto kupongen bjöd inte på någon större överraskning i går. Kammade hem en liten nätt vinst på hela 24:-. Alltid något, men långt ifrån Drömvinsten. Den får vi ta på onsdag i stället;)