Motion…

21 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
Lördagen har ju bjudit på strålande väder så här långt. Vi var ute på förmiddagen. Tog en promenad till Linnebäck centrum = Nords. En byggvarubutik ca 2km härifrån. Emil åkte sulky och Lina cyklade. Jag sprang med henne mesta biten.
På hemvägen lärde hon sig att cykla helt själv. Nu är det bara start och stopp kvar att lära in. Hon har inte riktigt fattat det där med att sätta ner fötterna när cykeln väl står still. Hon cyklade jätte snabbt och jag sprang. Hela vägen hem. Det träningspasset var välbehövt kan man säga. Nästa gång får jag nog ta på mig träningskläder och springskor när hon ska cykla.

Nu väntar vi på att klockan ska bli lite mer och sen bär det av till Hårdvallsvägen på en fika. Ska bli jätte kul. Var hur länge som helst sen vi var där senast.