4 dagar VAB…

6 november, 2009 Av Av helenasahlqvist
….och Svininfluensan har inte börjat härja än.
Den här veckan har jag arbetat 1 dag. Plus tre timmar i måndags då jag åkte iväg för att underlätta när månadsbokslutet skulle göras. Först var jag hemma med Lina som hade feber, nu har jag varit hemma med Emil som också bara haft feber. Konstigt! Inga nadra förkylningssymptom i sikte.
Känns som jag kommer få typ 0 kr i lön nästa gång, men men. Det får man ha med i beräkningen.
Bara budgeten håller så är allt ok. Älskar att fixa budgetar, speciellt hushållsbudget. I bland kan man spara ganska många kronor. Häromdagen såg vi om vårt hus lite och bytte elbolag. Hittils har vi fått vår el från Telge. Från den första december blir det Skelefteå Kraft. De var billigast, dessutom var det grön el.
I går blev det brödbak dessutom. Nu har vi inte köpt bröd på dryga månaden, och det lönar sig verkligen. Försöker så gott det går att laga maten från grunden också. Förut köpte vi alltid Mix för Lasagnette. Nu gör jag den själv och det är ju hur lätt som helst. Dessutom supergott och man kan ju variera sig med olika kryddor.
I dag väntar hörselkontroll för Lina på BVC och jag själv ska till tandläkaren för undersökning. Utanför fönstert smälter snön, som kommit de senaste dagarna, sakta bort. Tråkigt. Emil har inte varit ute och lekt i den än, men det kommer väl ny….