VAB……. igen!

31 augusti, 2009 Av Av helenasahlqvist
Länge sen sist, men nu är det dags igen. I dag står VAB på schemat. Båda knattarna är sjuka, feber, hosta och snuviga. Det var ju ganska väntat efter 5 härliga veckors semester från dagis. Då kommer förkylningarna som ett brev på posten.
Natten var i allla fall bra. Båda barnen sov från kväll till morgon. Nog för att Lina vaknar halv 6, men två nätter i rad har hon vaknbat 1 gång i timmen för att snyta näsa och dricka vatten. Man är bra mör efter en sån natt.
Händer inte så mycket på hemma fronten annars. Lite smått storstädning bara nu när man kommit in från trädgårds arbete osv.
Man har ju inte direkt någon större lust att vara inne på sommaren i flera timmar när det är varmt och skönt ute. De mångtaliga camopingnätterna tog ju dessutom upp nästan hela semestern;)
Nej nog för nu!
Helena