Semesteravslutning i Falkenberg….

5 augusti, 2009 Av Av helenasahlqvist
För andra gången den här sommaren åkte vi till Olofsbo camping norr om Falkenberg. Vi var här i slutet av maj när vi åkte från Malmö. Lekparken ligger centralt på campingen och tomterna är stora. Till havet är det ca 500m. Service husen är nya, rena och fräscha. Dessutom ingår dusch. Priset per natt ligger ca 100:- under övriga campingar i Halland, så valet är ganska givet.
Studsmattan i lekparken är verkligen barnens favorit.
Senare i dag eller i morgon bitti kommer vi besöka GeKås i Ullared. Lite tanken bakom att ge oss av så här långt hemmifrån.
Tanken från första början var att åka till kusten, eftersom det skulle bli bra väder. Men tröttheten i Måndagskväll (baksmällan efter lördagen) gjorde att vi eller framförallt jag började tänka om. Vi bestämmde oss faktiskt för att åka till caravanclub campingen i Tibro, innan vi gick och la oss. Men på morgonen kände jag ändå att kusten lockade, så kust blev det. Tibro ligger bara 13 mil hemifrån så dit hinner vi en helg om vi vill det.
Bilresan gick över förväntan bra. Tog den enkla vägen E20. Den var inte lika hemsk som jag minns den. Kan bero på lite utbyggnad och framför allt lite vire-väg [vajer-väg].
Nä, solen bränner på. Kanske man ändå hinner få lite bränna inför jobbstarten 😉
Ha dé!!!!!!