Fredag morgon…..

31 juli, 2009 Av Av helenasahlqvist
Nuär tre av fyra veckor förflutna av semestern. Det känns ju knappt som om man varit ledig alls. Tur att man har en vecka kvar ändå.
Det blev inte så mycket lugn och ro när vi kom hem precis. Det första vi gjorde var att dra igång gräsklipparna och köra över mattan. Den var inte klippt på nästan 2veckor och gräset räckte nästan Lina till knäna. en riktig fästing-nöjespark. Och fästingar vill vi inte ha.
När mattan var klippt fick vi för första gången sedan vi flyttade hit, kratta hela åbäket. Pust!!!!!
Nu ser det i alla fall hyffsta ut, men vi behöver köra över den en gång till med klipparen för att få bort ränderna som blev när hjulen la ner gräset. Urtjusigt!!!……
I går var farmor och farfar här med en varsin bärplockare till barnen. När Emil sov middag gick jag och Lina till skogen och plockade blåbär. Kunde ju inte lämna kantarellerna kvar som vi hittade heller 😉
Det blev någon liter blåbär som vi åt till mellanmål igår med mjölk. Sen blir det maräng tårta med blåbär i dag….
I morgon ska barnen sova hos farmor och farfar i deras husvagn. M och jag blev meddragna på Stranddagarna. Kul att några tänker på oss 😉 , är snälla och tänker på barnvakt och så. Det kommer bli skitkul!!!! Tack, tack, ni vet vem ni är!!!
Nu ska man bara damma av cykeln också och sminka sig för första gången på hela semestern, jag vet inte om jag minns hur man gör;)
Nå ja, plikten kallar….