Grövelsjön och Idre fjäll…..

27 juli, 2009 Av Av helenasahlqvist
I går tog vi bilen och åkte till Grövelsjöfjällen på förmiddagen. Det regnade lite smått och det blåste mer och mer ju närmre vi kom. Termometern stod på runt 10 grader och jag hade ingen lust att gå ur bilen när vi väl var framme.
Det var dock många som trotsade vädret för det var massor av bilar och folk i farten. Jag antar att de var där för att fjällvandra.
På hemvägen såg vi en Älg som stod och tuggade på några fjällbjörkar.
På eftermiddagen åket vi upp till Idrefjäll igen. Den här gången gick vi till fäbodvallen och tittade på djuren de hade där.
Åkte hem igen och började packa ihop vårt basecamp.
I dag drar vi söderut. Förhoppningsvis finns det plats åt oss i Mora. Man ska inte vara alltför säker nu när det är Classic Car i Rättvik. Jag tror M vill åka dit med Emil någon dag. Den lille är ju helt galen i ”Raggarbilar” som han kallar alla gamla bilar för.
Vi får se hur det blir……