High Life!!!!!!!!!!!

22 juli, 2009 Av Av helenasahlqvist
I dag beslutade vi att det var dags att fara vidare. Tur var väl det. För just pecis nu fick vi grannar. Och inte vilka grannar som helst, nej en riktigt stor barnfamilj. Livat var det här, speciellt med tanke på att deras ungar leker som stollar i lekparken, hoppar i rusch kanan, skriker mm. Så får inte ens våra ungar hållas på mitt på dagen…..
Våra barn sover redan, ja jag har förstått att det är ”redan”. På en camping sover inga barn klockan 8. Det är någon oskriven lag. Inga barn ska in i husvagnarna innan klockan 11. Åh så jag hatar den lagen. Har bra lust att skicka ut Lina när hon vaknar klockan 5-6 på morgonen och leka runt.
Nej, nu drar vi innåt landet. Förhoppningsvis till pensionärs-camping. Där är det oftast lungt och skönt. Utlands turister brukar också föra väldigt lite väsen.
I morgon blir det antagligen den Thailändska paviljonen söder om Bispgården samt Döda fallet. Vart vi slår läger för natten får tiden utvisa….