Vrålhungrig……

5 juli, 2009 Av Av helenasahlqvist
Sitter och väntar på en varm, grönsaks toppad kycklingpizza.
Emil fick en stor säng i dag. Eller ja, vi köpte den av grannen i höstas, men nu var det dags att inviga den. Vid lunchen somnade han nästan i maten. Tanken var att han skulle sova i bilen på väg till Mullhyttan, men vi tänkte att han kunde ju få prova sin nya säng först. Han gick och la sig och vi väntade på att han skulle komma uppspringande. Icke! Efter fem minuter gick jag för att titta till honom och han hade tvärslocknat. Såg jätte skönt ut.
Det var helt enkelt bara att bära ut honom så fick han fortsätta middagsvilan i bilen. Inga problem. Både han och Lina sov hela vägen.
Nu på kvällen var han lite kluven hurvida han skulle sova i den gamla eller nya sängen. Han började i den nya, men ångrade sig sedan så vi fick ställa in den gamla till honom igen. Trodde han somnat när han ropade och återigen ville sova i den nya. Så blev det till slut och nu sover han gott i nya sängen med Mc Queen lakan….
Christian från Sony Ericsson kom in på jobbet med sommar presenter till cheferna. Han hade med sig lite telefoner som han demade. Bland annat W995 som man kunde ladda ner film på från Play Now Arena. 60 filmer ingår på ett år. Helcoolt, och det coolaste av allt – vi stod kanske 1,5 meter från telefonen och såg på en film och man kunde verkligen läsa under texten. På den lilla skärmen. Snacka om anpassat!!!
Jag fick veta också att jag har tre månaders fri navigering i min telefon. Hade ju varit bra att veta när vi var i Malmö. SUCK!!!!! Annars kostar det typ 79:- per månad. Kartorna är uppdaterade hela tiden. Dock var inte Mc Donalds rondellen med än i Karlskoga. Men den i Degerfors är med. Samt alla fartkameror. Klockrent! Vi navigerade till och med från Mullhyttan. Körde rätt hela vägen, med en liten avstickare vid fd Prix i KGA.
Nå ja! Nu är det käk på G.