Motvind……

8 juni, 2009 Av Av helenasahlqvist
I dag har jag 0% gå till jobbet lust. Det var länge sen jag kände så. Jag vet inte varför jag tycker så just i dag. En orsak kan vara att Meter Film kommer i dag för att spela in delar av Lyxfällan. Nog för att det ska bli fränt att se tv-inspelning, men jag är livrädd för att de ska vilja ha med någon i butiken och alla är upptagna på andra håll. JAG VÄGRAR!!!!!
Det sista jag vill är att se mig själv på tv i höst. Skulle inte ens göra det för flera tusen extra i lön….
En annan orsak kan vara att det varit lite motigt på försäljningsfronten. Jag får ingen respons på mina försök att åka ut på företag. Det kan i och för sig bero lite på att sommaren är här. Folk riktar in sig på att ha semester snart.
Hösten blir intressant på jobbet i alla fall. Vi får en ny försäljningschef den 1:a September. Han heter Benny, är lika gammal som jag och kommer från Åsbro. En riktigt skojjig kille, sm jobbat/jobbar på Tele2.
Han är tydligen full av ideér. Det behöver vi.
Nej, nu är det väl dags att snygga till sig lite….