Regnig dag……

28 maj, 2009 Av Av helenasahlqvist
I går blev det tårtkalas eftersom pappa fyllde år i tisdags. Det är aldrig fel med tårta.
Efter en närmre koll på väderleksrapporten, som visade att det skulle bli regn i dag, beslutade jag mig för att gödsla resten av gräsmattan. Det syndes så tydlig efter förra gödslingen, så vi tyckte det skulle vara roligt om resten också fick se lika bra ut. Däremot ställde jag ner mängden gödsel lite, mest för att det skulle räcka till hela ytan, men också för att det inte skulle bli för mycket av det goda.
I dag väntar en helt vanlig arbetsdag. Hoppas det blir mycket att göra. Jag vill gärna ha fullt upp, då går dagarna fort och i morgon är det ju fredag igen. Då skulle vädret slå om ett tag, kunde tydligen bli temperaturer på uppemot 30grader i helgen. Då är det bikini som gäller alltså!!!!!!!!
Ha en trevlig dag // Helena