Kyligt……

15 maj, 2009 Av Av helenasahlqvist
Det biter nästan i kinderna på vägen mot brevlådan. Riktigt kyligt är det i luften och ganska fuktigt.
Gick en sväng runt tomten innan läggdags i går, mest för att se om det hänt något nytt de senaste dagarna. Både biggarå och plomonträdet stod i full blom. Synd! Frosten kommer sanolikt ta det mesta av blommorna. Det är helt klart nackdelen med att de kom igång så tidigt nu på våren.
I morgon är det bröllopsdags. Ska bli kul att komma på bröllop (för första gången.) Så jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska förvänta mig.
Jag bytte min klänning i går. Jag kände liksom att den var lite väl, hur ska jag säga, fin, kanske. De tillfällen jag skulle få användning av den i framtiden är lätträknade.
I stället köpte jag ett par enkla svarta byxor och en chock-rosa kortärmad blus.
Nu väntar morgontidningen.