Grattis Mamma!!!!

10 maj, 2009 Av Av helenasahlqvist
I dag är det födelsedagskalas inplanerat. Ska bli gott med lite tårta.
Lina har längtat efter mormor och gammelmormor och Peter i flera dagar.
Som tur är har Emils feber gått ned radikalt. i morse visade den på 37,6 i ena örat och 37,3 i andra. Mycket bättre än 39 och dryga det den visade i går morse……..
Hoppas att han kanske orkar gå ut en liten stund på förmiddagen.
Jag skulle verkligen behöva gräva upp ett par häckplantor som jag ska täppa igen hål i häcken med. Det dör plantor för mig mest hela tiden. Det är små plantor som inte riktigt rotar sig. Nu får jag väl se till att gräva ordentligt och blanda i mycket planteringsjord för att ge plantorna en riktigt bra start.
Fast egentligen kanske jag borde toppa plantorna där de sitter nu och gräva upp dem om en vecka i stället. Då hinner de tjocka till sig lite först…………….
Vi får se hur det blir.
Hoppas att man snart märker av gödslet jag spred ut och att häcken har lyckats suga i sig lite av det. Det skulle vara skojj om den drog iväg ordentligt på höjden någon gång. Jag vet ju att den kan växa mer än en halv meter per säsong, men det har vi inte sett mycket av än så länge.
Skulle verkligen vara skönt med ett ordentligt insynsskydd, eftersom vi har all skugga på tomten förlagd till närheten av vägen.
Inte för att det kommer många och åker förbi på den, men i alla fall….
Tack för nu!