Försommar……

28 april, 2009 Av Av helenasahlqvist

Det är bara April än och försommaren har redan gjort antågan. Träden börjar bli gröna, gräset likaså och temperaturen håller i sig långt fram på kvällen.
I går gick jag en runda i trädgården vid halv nio. Kollade vad som slagit ut under dagen, grävde lite grann i trädgårdslandet och vattnade lönnen som står mitt på gräsmattan. Jag gödslade den i förrgår och lade på ny täckbark runt alla träden. Så jag ville vattna lite till så den kan ta åt sig näringen. Skulle verkligen behöva gödsla häcken också, innan den börjar växa ordentligt, så den får en riktig rivstart. Men regnet lyser med sin frånvaro så det går inge vidare.

(Fiskar efter tips på gödsel. Vad ska vi köpa?? Det ska vara suveränt för gräsmattan. Mycket kväve alltså. Och även gå till häcken. Vet ju att en som läser kan det här utan och innan 😉 Så tack på förhand!)

Klippte faktiskt gräset i söndags precis som planerat. Grannarna trodde nog jag blivit helt galen för det fanns ju inte mycket gräs att ta av. Nu är i vilket fall som helst de flesta löven uppsammlade, vilket ju var meningen. Gräsmattan ser jämn och fin ut dessutom.

Har börjat med mitt nya jobb på jobbet. Än så länge har jag inte besökt något företag, men jag samlr information så det knakar. Man kan ju inte riktigt åka ut utan något att komma med. Det känns i alla fall jätte spännande.

Hade planerat in en husvagnstripp nu till helgen, men den hoppar vi över. Det ska ju bli så fint väder och vi har en del att göra med huset och tomten. Söder och västerväggarna på huset ska få ny färg så det behöver påbörjas. Bland annat.

Ha en jätte bra dag alla nära och kära!!!!