Det snurrar….

23 april, 2009 Av Av helenasahlqvist

Hjulen snurrar fortare och fortare. Mycket har hänt sedan utbildningen förra torsdagen.
I fredags var det tal om att jag skulle fortsätta min heltidstjänst och vara ute på fältet för att besöka våra företags kunder. Jag nappade genast på det och var på helspänn hela helgen.
I måndags sa de inte mycket på jobbet och jag hade flera ton överskotts energi. Inget nämndes heller i tisdags, men i går började hjulen röra riktigt mycket på sig. Jag blev kallad till kontoret. Där fick jag äntligen svaret att nu kör vi. Redan på tisdag kör vi i gång. Så spännande. Och jätte bra eftersom jag behåller mina 100% tills vidare. Dock förväntas det att jag visar upp bra resultat.

I dag gjorde jag lite efterforskning. Jag har ju ingen aning om vad jag ska åka ut på för företag. Tommy tror stenhårt på bönder. Nja, vi får väl se….

I morgon väntar en ny arbets dag och en ny dos med 100% energi. Och jag är ganska säker på att hela potten är positiv energi.

God natt!