Ser fram emot mer jobb ;)

18 april, 2009 Av Av helenasahlqvist

I går fick jag beröm på jobbet. Blev kursetta under utbildningen eftersom jag skött mig bäst under de båda praktiska övningarna vi hade. Fick en guldstjärna av cheferna (vi får det för något vi gör bra, jag är uppe i två stycken), för att jag var bäst. Utbildaren hade varit i kontakt med cheferna i går förmiddag och tyckt att de ska skicka ut mig på kundbesök, och absolut inte dra ner min arbetstid till 70%.
Så de tog sig en liten pratstund med mig och sa rakt upp och ner att de nog hade underskattat mig. Klart de har, och det sa jag givetvis åt dem 😉
De frågade även vem jag ville ge sparken, i stället för mig. Åh så roliga de är…….
Självklart ingen. Jag VILL inte ge NÅGON sparken, så vad sa jag??!! 😉
Jo, ”Om ni skickar ut mig till kunder, behöver ni inte sparka någon!”
Lite humor måste man ju ha, och självinsikt. Jag är novis när det gäller att sälja, för att inte säga riktigt usel, men då kan man ju bara bli bättre!!!!!!!

Läste igenom kursmaterialet till torsdagens utbildning i går och pusselbitarna börjar falla på plats. Röran redas ut en smula.
Nu är jag faktiskt hungrig på att ta reda på vad jag går för. Om man har lite säljar-anda i sig.
Försöker tänka på vad min mattelärare från högstadiet (Bertil Eleholt) sa en gång om mig inför ett kvartsamtal. ”Hon kan om hon vill!”
Fast å andra sidan, så är väl alla.

Nu hoppas jag bara på att jag slipper börja stämpla i maj, det verkar så himla krångligt. Men då måste jag verkligen visa att jag kan……….