Våffeldagen

25 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

Solen strålar verkligen ute. Det är synd att man måste sitta inne en sån dag. Lunchen gick dessutom åt till att försöka beställa linser. Lättare sagt än gjort. Till slut hittade jag ändå rätt, och fick till på köpet rabatt, bara för att vi är medlemmar i caravanclub. Det är roligt med rabatter, men bara om det är på saker man ändå tänkt köpa, annars kan man känna sig blåst. Man har ju inte direkt gjort ett bra köp på en grej man ändå inte tänkt köpa, hur bra rabatt man än fått. Lurit det där. Samma sak med den stundande deklarationen! Hur många är det inte som väntar och längtar efter att se hur mycket man får tillbaka på skatten? Hallå! Man "får" ju inte pengar. Det är ju liksom pengar man har rätt till, pengar man betalt in för mycket!
Fast jag är inget undantag;) Redan i måndags kväll var jag inne på näten och kollade hur mycket jag skulle "få" tillbaka.
En liten bonus som ändå kommer senare är semester ersättningen. En liten pytts pengar lagom till semestern. Det är i alla fall rena pengar. Lite kul att man får "mer" betalt när man är ledig, än när man jobbar. Detta gäller ju dock endast oss få som inte jobbar på obekväm arbetstid.

Nej, nog med ekonomi svammel. På återseende!