Fullt ös ;)

18 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist
I dag hade vi verkligen fullt upp. Ja inte fullt upp på ett jobbigt sätt, nej tvärtom. Fullt upp på ett frivilligt sätt.
Eftersom dagis var stängt passade jag på att ta en semesterdag. Då bestämde vi oss ganska snart för att gå ut eftersom vädret var så bra. Vägarna häromkring är kletiga av tjällossning och valet var enkelt, en promenad i stan. I bagaget packade vi in Linas cykel och sulkys. Med på turen fick också kameran följa med.
Vi åkte ner till Näset och Lina fick cykla på cykelbanan. Hon tyckte verkligen det var hur kul som helst.
Det var hur mycket änder som helst vid sjön och Emil ville naturligtvis ur vagnen för att jaga de små liven. Han tjöt av glädje.
En tyr till Willys hann vi med innan det var dags för lunch innan M skulle till jobbet.
Staxt efter två kom Mallan och C på fika och ute-stund. Barnen lekte i sandlåda och lekstuga och när det blev fikadags var det nog ingen som egentligen ville gå in. Termometern landade någonstans runt sex plus och solen stekte…
Fika blev det och massor med prat. Superkul!
Orkade inte göra speciellt mycket åt min sida i dag utan lade bara ut lite gamla bilder från Borås. Behövde bara ändra bakgrund och teckenfärg för att de skulle passa in, smidigt! Har gissningsvis fler såna sidor att bara lägga ut, men, men…..
Nu är det god natt!