Utedag

15 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

I går var Lina halvvägs med sin penicilin. Hon har verkligen klarat det galant. Jag trodde att det skulle bli mycket svårare än det har varit. Inga biverkningar har vi märkt av heller.
I går blev det en utedag. På förmiddagen var vi ute och tittade på en stund när farfar fällde träd hos vår granne Jonny. Det gick som en dans. Jag skottade lite framför lekstugan så att barnen kunde vara där och leka en stund. Det blev en hit. De lekte hur länge som helst där inne. Själv skottade jag fram en stor sten som ligger utmed en av rabatterna. Tänkte att om den blir fri från snön så kanske den alstrar lite värme och värmer upp marken runt den. Skulle vara trevligt om någon liten snödroppe hade lust att titta fram nu. Det är ju ändå mitten av Mars redan.

I går kväll blev det lite god mat när barnen hade lagt sig. Lite Lördagsmys för mamma och pappa i soffan till Melodifestivalen. När klockan var kvart över nio gick vi och lade oss, så jag vet fortfarande inte vem som vann. Säker Snälla, Snälla, det skulle i så fall vara en skam för Melodifestival i Sverige. Hur lite schlager som helst. Heja Måns säger jag 😉