VAB i dag igen…..

12 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

Linas förkylning håller i sig. I natt var det riktigt jobbigt för hon skrek aj, aj i sömnen. Det gick inte att få liv i henne för att fråga vad som var fel, eller vart hon hade ont. Hade faktiskt tänkt köra henne till dagis i dag, men jag insåg i morse att det inte skulle bli så. Tempen landade dessutom på knappa 39 grader i morse.
I stället blev det ett samtal till vårdcentralen eftersom hon klagade på ont i ena örat. Så dit ska vi klockan ett.

Gårdagen sprang iväg. Han just ingenting. Gardinerna tog hela förmiddagen att sy så i dag väntar kläd märkning och tvätt tvättning. Dessutom har jag fastnat framför datorn där jag håller på att tyda html-koder. Gud så kul det är när man fixar saker man klurat på en längre tid. Hade tänkt byta teckensnitt på bloggrubriken, men än så länge har jag inte klurat ut hur man gör. Men det ska gå.

Tänkte hinna med att piffa lite till i dag. Jag har ju just inte varit intresserad av ”piff” innan, men åh så kul det är när det blir fint i hemmet. Önskar bara att Emil kunde bli typ tre nu och inte röra allting man ställer fram 😉
Men han börjar lyssna och förstå, det är bara det att allting ju är såååå intressant.

På återseende!