Öroninflamation…..

12 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

Som vanligt vid ett besök på vårdcentralen, trodde jag att jag bara var nojig. Tänkte lite lungt för mig själv att jag bara tar upp dyrbar tid för dessa läkare som har hur mycket som helst att göra. Hade räknat med att få höra att allting var helt som det skulle med Lina. Men inte, hon hade öroninflamation.
Vi hade varit till apoteket innan vi åkte till doktorn, för vem hade trott att vi skulle behöva åka dit??!! Men vi fick allt ta en tur till till apoteket, för att inhandla penicilin.

Köpte en fototidning på Pressbyrån. Passade på att säga upp Amelia förut (eftersom jag just inte hinner läsa den i alla fall.) Så nu tänkte jag börja prenumerera på en fototidning i stället. Gjorde det förut, men tröttnade eftersom man ändå inte hinner fota speciellt mycket när man har två småttingar som pockar på uppmärksamheten.
Sen blir man ju inte mindre sugen när man får testa en sprillans ny systemare som har allt. Nu var det ju bara lite fokuseringstest i innomhusmiljö, men ändå! Vilken skillnad mot min lilla vanliga. Så när man ser bilderna på Mallans blogg, ja då bli jag grön av avund! För de har verkligen värstingen 😉