VAB – dag

11 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

I dag har jag äran att vara hemma med Lina som har lite feber. Hon fick feber i lördagskväll, efter kalaset, och har haft lite lagom feber sedan dess. Micke, som troligen åkte på en släng av magsjukan i helgen, har varit hemma med henne i början på veckan. I går mådde han bättre så då fick jag vara hemma i dag.
det gör faktiskt inte så mycket för det finns hur mycket att göra som helst, till motsats på mitt jobb. Där är det hur lungt som helst.
Vi har precis tuggat i oss en rejäl frukost, smörgås och ägg, och nu sitter jag med kaffekoppen framför datorn och skriver. Ska snart dra fram damsugaren och städa av lite. Hade tänkt att jag skulle börja med Linas gardiner. Kanske inte hinner färdigt i dag, men då har jag i alla fall börjat. Sen ska jag märka lite kläder till Lina som vi fått av familjen Berg. De är så snälla, Linda kommer ofta med en påse överfull av Emmelies gamla kläder. Helt och rent och snyggt. Jag vet inte när vi köpte kläder till Lina sist bara för att hon verkligen behövde något att sätta på sig. 🙂
Lina har även beställt pannkakor till lunch, så det ska vi smaska på.