Kalasdags…….

7 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

….. ja snart i alla fall. Klockan är ju bara straxt efter sju och jag genomgår min dagliga morgonrutin än så länge. Det är skönt med rutiner, man hinner liksom vakna i lugn och ro. Så här ser mina mornar ut:

  • Kl 5.30: Emil vaknar och gnäller lite, så han får torr blöja och somnar (oftast) om.
  • Kl 5.40: Lina vaknar och (orkar) inte sova mer.
  • Kl 6.00: Lina får gå upp och se på TV.
  • Kl 6.20: Jag går upp, sätter på kaffe och sätter i linserna.
  • Hämtar sedan tidningen och när kaffet är klart sätter jag mig vid köksbordet för att läsa den.
  • När tidningen är läst slår jag upp datorn och kollar alla bloggar jag följer. (I dag hade alla nya inlägg. Komenterar eventuellt någon och surfar vidare)
  • Kl 7.30 (på vardagarna, varannan vecka) väcker jag och barnen M, oftast har då Emil vaknat också. På helgerna väcker vi däremot varandra runt 8 tiden.

Nu sitter jag och funderar på om man ska slänga ihop en bulldeg nu på morgonen. Vad är egentligen godare än nybakta bullar??!! Tror att jag har lite tid över för det och den mesta tiden står den ju faktiskt bara och jäser…..

Sen ska det städas av lite och en tårta ska byggas. Hoppas bara det blir som jag tänkt mig. Eller ja, riktigt som jag tänkt mig blir det inte. Jag skulle göra en fyrkantig tårta, men när jag ställde in första formen i ugnen upptäckte jag att den var rund, där sket det sig 😉
Hur förvirrad får man bli egentligen? Så nu blir det två runda tårtor. En vanlig och en maräng (så även Sandra får tårta, alla måste ju få tårta, dessutom brukar den vara mest populär hihi).

Nej nog med svammel. Tänkte lägga ut en liten kul bild också. Den är tagen när vi är på väg till Timmernabben i juli 2007, en liten tillbakablick på sommaren som var…..