Framtidsplaner…..

2 mars, 2009 Av Av helenasahlqvist

Det går inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade funderingar på att starta upp en egen liten rörelse. En liten web-shop med lite krims-krams. Det verkar jag få lägga på framtiden. Jag satt framför datorn i helgen och skulle göra en företagsregistrering, när M ringde från jobbet. Han hade precis kommit på att jag ju inte kunde starta upp en firma nu. Eftersom jag är UPPSAGD. TYPISKT!!!!! Just när man kommer på vad man vill ägna resten av livet med, så snubblar man på STARTLINJEN. Jag kommer inte ens så lång så att jag snubblar på den berömda mållinjen, nej, jag kommer nog inte ens längre än till uppvärmningen…… 🙁
Nu är det bara att lägga planerna på is och hoppas på att man blir nyanställd på 100% innom kort. Tänkte även tala med Arbetsförmedlingen om man kanske kunde få bidrag för att starta eget. Vet dock inte riktigt vad regelverket säger där.
Hade jag varit säker på att tjäna några tusenlappar varje månad den första tiden hade saken stått i annan dager, men jag förväntar mig, med den affärsplanen jag har, ingen större vinst det första året……

Nog svamlat. I morgon blir Emils gardiner förhoppningsvis klara. Än så länge tycker jag att DET projektet är lyckat. Innan helgen ska dessutom Linas gardiner vara klara.
På onsdag fyller lill-knatten två. VART TAR ÅREN VÄGEN!!! Han har sånt ordföråd, lillen. Det kommer nya ord hela tiden. Man kan nästan föra en ordentlig konversation med honom. Helt otroligt…..

Nej, tack och god natt!!!