Jag vill hitta på något……..

19 februari, 2009 Av Av helenasahlqvist

Jag har fått för mig att jag ska hitta på en egen rörelse. Jag vet bara inte vad! Det enda jag kommit fram till är att det ska vara något jag kan göra på fritiden, det ska vara något jag kan sälja och det ska säljas på internet. Lite frihet med ansvar stuk. Skulle nog passa mig hur bra som helst. Jag vet bara inte vart jag ska börja…… Kanske försöka knåpa ihop något ”eget”. Barnkläder kanske?? Jag kan ju sy, och har en egen symaskin (som för närvarande är på service), men jag kanske inte klarar att sy snyggt??!! Tänkte ändå testa när maskinen kommer tillbaka att sy ett par brallor till Emil. Funkar det så funker det, man får helt enkelt hålla tungan rätt i mun. Dessutom fixade jag ju för mindre än två år sedan att sy nya dynfodral till husvagnen. Fick med beröm godkänt av säljaren som bytte in vår husvagn när vi köpte ny och barnslig som man är sög jag åt mig berömet likt en svamp 😉
Sen vet ju inte jag om han sa så bara för att vara snäll, men han lät förvånad när vi berättade att jag sytt dem själv……
Ja, i alla fal svor jag att jag aldrig skulle göra något dylikt igen. Sy dynfodral alltså, men kläder kanske är en helt annan sak. Jag tänker i alla fall testa att göra lite till Emil, vi får se hur det går.