Tisdag morgon……

17 februari, 2009 Av Av helenasahlqvist

Det är helt otroligt. Jag kan inte minnas när barnen vaknade tidigast klockan sex senast. I dag var inget undantag. Klockan halv sex ropade både Lina och Emil från sina rum. Man tycker att de borde märka att de är trötta, men inte då. Nej, det är bara att masa sig upp och svepa en kopp kaffe för att piggna till lite.

I söndags gjorde jag storkok. Jag är lite förvånad själv. Det bjöds på kycklingwook och nudlar till kvällsmat och jag gjorde en rejäl laddning. Det räckte gott och väl till oss fyra och dessutom kunde jag stoppa sju matlådor fulla, som jag genst stoppade in i frysen. Min plan är att försöka fylla frysen med matlådor, då behöver man inte bli så styrd när man planerar middagen. I dagsläget gör vi alltid mat som man kan ha i matlåda dagen efter.
I går kväll blev det pannkaka till ungarna, då passade jag också på att göra lite extra. Så det blev två lådor till.

Nej, nu är det dags att piffa till sig lite 😉