Varför klaga!!!

16 februari, 2009 Av Av helenasahlqvist

Varje måndag brukar jag kolla på ”Familjen annorlunda”. Intressant tycker jag. Det får mig att tänka till en stund. Här går vi och klagar på att barnen är bråkiga, att Emil inte lyssnar och att Lina skriker rakt ut om det skulle vara något hon inte vill. Vi har två små juveler att älska och bråka med. De i programmet har tio, inte bara två utan tio. Jag är helt shockad. Hur orkar man? Hur hinner man?? Det är säkert mysigt med så många barn, men tänk om alla får kräksjukan samtidigt!! Fy katten!
Nej, så många barn får det inte bli, två räcker. Tänk bara när alla ska äta samtidigt. Hur ska alla få plats i köket? Hur ska alla hinna få mat medans den fortfarande är varm?
Hur mycket hinner man egentligen sova när man har tio barn i åldrarna 0-15 år? Föräldrarna till dessa ungskockar skrattar säkert åt alla människor som tycker att de är ”utbrända”. Blir inte tiobarns föräldrar utbrända så vet jag inte. Tänk att aldrig få någon form av egentid!

Nä en stor eloge till dessa föräldrar, de klarar verkligen något jag aldrig skulle!!!!