Korvgrillning i solskenet.

16 februari, 2009 Av Av helenasahlqvist

I går bjöds det på korvgrillning vid Näset i Karlskoga. (se bilder nedan från i går.) Det var Mickes bror Anders & hans sambo Malin som ringde runt och frågade om någon ville följa med. Uppslutningen blev total och alla trivdes i solen. Emil skrotade runt bäst han ville och vi behövde inte vara oroliga för att han skulle springa iväg. Vi hade god uppsikt över honom och eftersom sjön var frusen och snötäcket på den tjock lekte han i en vassrugg aldeles bredvid. Det var avkoppling. Dessutom var det skönt att sola sig lite, det är man ju inte alltför bortskämd med på vintern.
Helt fantastiskt också att det var så mycket folk i rörelse på söndagsförmiddagen. Det var människor lite överallt.

Vi vill tacka för inbjudan, det får vi göra om fler gånger.

Kram, Kram