Nu är julen ute….

11 januari, 2009 Av Av helenasahlqvist

Nu har vi slängt ut julen. Har bara ett par adventsstjärnor kvar att packa ner. Julgardinerna får hänga någon vecka till, men annars ska allt bort i dag.
Vintervädret som var så fint har tyvärr övergått i blåsigt ”höst”likt rusk. Fredagen däremot andades vår. Jag var iväg på ett par ärenden på lunchen och solen gassade, snön smälte och vinden stod stilla. Hade jag varit en snödroppe hade jag passat på att visa mig då, så kändes det. Det bådade ju gott inför helgen, men i går blåste det och solen var långt bortom molnen.

Det luktar skunk i vårt hem, eller rättare kadaver. Det är nog en liten söt mus som lyckats lägga sig för döden i Emils ena vägg. Har ställt in en doftfräschare och den gjorde susen. Nu känner man i princip ingen dålig lukt.

I går bjöd vi hit Mickes syrra med familj på lite mat. Det blev uppskattat och vi kom i säng bortåt tolv. Det är ju inte särskilt ofta vi är uppe så länge.

Jag har ägnat veckan som varit åt att Tradera. Det har gått ganska bra. Fick sålt ett klädpaket i storlet 56 för en hutlös summa pengar. Resten går för småsummor.
Har själv ropat in två klädesplagg, en blus(skjorta) och en tröja med isydd bluskrage och ärmar. Blusen köpte jag för 45:- och trojan för 40:-, man kan fynda riktigt.

Helena