Trött men nöjd…..

28 december, 2008 Av Av helenasahlqvist

Nu är vi tillbaka efter en härlig förmiddag ute. Det blev bob-åkning och korvgrillning i Ånnaboda. Till vår förvåning gick det hyffsat bra med barnen. Det är skönt när man äntligen kan ha med dem ute för lite aktiviteter. Mickes syskon var också med, och alla verkade trivas. Stora som små åkte i pulkabacken, som vi var själva i halv tio i morse.
Korven smakade bra och när vi var på hemgång mötte jag min farbror och faster med de två yngsta barnen. När vi kom tillbaka till parkeringen var pulkabacken full av stojjande barn. (Tur att vi åkte när vi gjorde.) Lina ville åka mer, men vi var trötta och gav oss av hem. Innan vi åkte igenom Vintrosa sov båda barnen gott.

Micke har åkt in till stan för att köra bilen i automattvätten. Han tyckte det behövdes och ute kan han inte tvätta den. I eftermiddag ska vi nog bara ta det lungt. Sen blir det frys-rensning till middag. Behöver verkligen röjja där inne ett tag.

Har kollat in campingen i Malmö också. Det lär ju bli en tur dit frammåt sommaren. Om man får komma och hälsa på vill säga. Det såg ut att vara en mysig camping. Så får man ta turen förbi Ullared på hemvägen 😉 Hoppas det går bra med flytten, Fia! Och att Lakrits står ut hela vägen i bilen, får ta flyget med honom annars 😉 .

P.Å
Helena