2 dagar kvar…….

22 december, 2008 Av Av helenasahlqvist

Nu är det endast två små dagar kvar till julafton. Jag kan knappt bärga mig 😉
Barnen och Micke kan se fram emot tre långa lediga veckor. Han har bara tagit två dagars semester för att få till det. En del har det verkligen bra.

I går hade jag kalas. Tack för alla fina presenterna. Jag fick nog allt jag önskat mig. En ammaryllis (tycker så himla mycket om såna. De är så coola), skinkbestick (som jag önskat mig i flera år), ett trevånings kak-fat från IKEA (som jag också önskat mig). Desertskålar till mikn servis (helt perfekt) och bäst av allt En CHOKLADASK Det är ju tur att någon vet vad man verkligen vill ha 😉

Får se hur det blir med snö till jul. Kan ju hoppas på att det ska komma lite för stämningens skull. Annars har det nog varit ganska gröna jular i den här delen av landet: http://www.smhi.se/content/1/c6/03/18/84/pictures/statistik_julafton_stor.jpg

God måndag!!!!!