8:e december

8 december, 2008 Av Av helenasahlqvist

http://www.e24.se/branscher/konsumentvaror/artikel_927235.e24

Det var på tiden. Såg ett reportage om det på nyheterna nu i kväll. Oj va folk tyckte det skulle bli jobbigt att byta glödlampor. Det de inte fattade riktigt var att det blir Försäljningsförbud inte användningsförbud av ”vanliga” lampor.
Många tänker säkert att det kommer bli så dyrt med lågenergi lampor. Tro mig, Det betalar sig. Hemma hos oss har vi använt lågenergi lampor i många år. Jag ser inget annat än fördelar med det. De har längre livslängd. Vi har säkert haft de längsta i två-tre år utan att byta och de lyser fortfarande. De drar mindre ström. Och framför allt är de extremt hållbara. Våra livliga barn river ner lampor hela tiden som står i fönstrena. I början, när vi hade vanliga lampor gick de sönder direkt. Nu går de aldrig sönder, helt otroligt!!! Nä: Varför vänta tills lagen börjar gälla???!! Byt lampor nu!!!!!!!

.