1:a December.

1 december, 2008 Av Av helenasahlqvist

Emil har varit sjuk. Jätte sjuk. I ett par dygn har han legat på en temperatur mellan 39 och 40 grader. Har gett alvedon och då kom den ner till ca 38,5.
Så i natt vaknade han och var kinkig, och iskall. Då var tempen plötsligt nere i 35,8-36,0. Hur skummt som helst. Började misstänka tredagarsfeber i lördags. Det hade Lina när hon var nästan lika gammal som Emil är nu. Tre dagars hög feber och när den försvinner får de prickar över hela magen. Nu ska det bli intressant att se om Emil får såna prickar.

I går fick Lina följa med Farmor och Farfar på julskyltning. Hon hade träffat tomten som satt i en stuga och så hade hon sett en brandbil.

I dag blir det lungt. Är hemma med Emil som måste ha en feberfri dag innan dagis. Det blir säkerligen en promenad runt byn sen. Skulle vara skönt att röra lite på sig. Både han och jag skulle säkerligen må bra av lite frisk luft dessutom.

Helena