Segdag…..

24 november, 2008 Av Av helenasahlqvist

I dag har det varit en seg-dag. Lina och jag har varit sjuka. Lillan hade närmre 40 graders feber i går kväll igen. Hon vaknade flera gånger i natt och ville ha vatten. När klockan till slut var fem ville hon inte sova mer. Jag hade ont i kroppen och hade feber så Micke gick upp med henne och Emil vid sextiden. Min klocka ringde vid sju så jag kunde ringa (en väldigt trött Tobbe, hoppas att han inte låg och sov) för att sjukskriva mig.
Ringde även vårdcentralen, men där fick jag bara lugnande besked om att vänta ut förkylningen. De är visst VÄLDIGT långdragna i höst. Och order om att tugga ipren. Det hjälpte faktiskt, en stund.
Lina sov i bortåt fyra timmar mitt på dagen och sen var hon piggare. Nu är hon nästintill feberfri. SKÖNT!!

Diskuterade i går att en stor dos SOL säkert skulle vara nyttigt för hela familjen. Tänk om man kunde bege sig till sydligare breddgrader för någon vecka och lapa lite D-vitamin. Det skulle säkerligen vara nyttigt för både kropp och själ. Får nog börja spara pengar så vi kan åka utomlands när barnen blir större. Skulle inte ge mig ut på något större äventyr med vildarna just nu. Bara tanken på att sitta inspärrade i ett flygplan i minst 4 timmar är mer skrämmande än värsta mardrömmen.

Riktigt yrväder har det varit i dag. Nästan sånt väder man vill ha på Julen. Hellre tio-tjugo minusgrader och snöstorm än fyra plus och regn på julafton. 😉
Hoppas att det får vara vitt och kallt nu ett tag. Skulle ju vara perfekt om det kunde bli runt 20minus i ett par veckor så några otäcka kryp går åt. (Läs: FÄSTINGAR.)

Helena

.